Wie ik ben

Mirjam Ellis-Van Winden
VoetreflexPlus-, Oncoreflex & AuriculoTherapeut

Vanwege hoofdpijnklachten ben ik vroeger onder behandeling geweest bij een voetreflextherapeut. Dit heeft zoveel indruk op mij gemaakt dat ik een boek over reflexologie kocht en ik uit hobby vele voeten masseerde. Na mijn studie organisatiesociologie heb ik jaren met heel veel plezier gewerkt in de rampenbestrijding tot ik in 2011 aan de opleiding tot voetreflextherapeut begon en mijn hart en passie ben gaan volgen.

Als gezin hebben we 12 jaar op Curaçao gewoond en heb ik veel mensen in mijn praktijk behandeld. Hierbij werd ik steeds enthousiaster over de resultaten van de behandelingen.

In 2015 zijn we teruggegaan naar Nederland en ben ik naast de Westerse voetreflexologietechnieken, ook opgeleid in de Chinese technieken en visie op reflexologie en acupressuur om nog betere resultaten te bereiken met mijn behandelingen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd oncologisch voetreflextherapeut en auriculotherapeut.  Inmiddels kan ik met een blij gevoel zeggen dat ik mijn passie volg als gediplomeerd VoetreflexPlus-Therapeut.

IMG-20210922-WA0002_edited.jpg