Wie ik ben

Mirjam Ellis-Van Winden
VoetreflexPlus Therapeut & Oncoreflex Therapeut

Als jong meisje ben ik vanwege hoofdpijnklachten onder behandeling geweest bij een voetreflextherapeut. Dit heeft zoveel indruk op mij gemaakt dat ik een boek over reflexologie kocht en ik uit hobby vele voeten masseerde. Na mijn studie organisatiesociologie heb ik jaren met heel veel plezier gewerkt in de rampenbestrijding.

 

Ik heb vervolgens met mijn man twaalf jaar op Curaçao gewoond, waar ook onze twee kinderen zijn geboren. Toen de kinderen iets groter waren, heb ik op Curaçao het eerste jaar van de Nederlandse opleiding tot voetreflextherapeut gevolgd. Ik heb daarna veel mensen behandeld, waarbij ik steeds enthousiaster werd over de resultaten.

 

In 2015 zijn we teruggegaan naar Nederland. Hier heb ik de opleiding afgerond en ben ik naast de Westerse voetreflexologietechnieken, opgeleid in de Chinese technieken en visie op reflexologie om nog betere resultaten te bereiken met de behandelingen. Inmiddels kan ik met een blij gevoel zeggen dat ik mijn passie volg als gediplomeerd VoetreflexPlus Therapeut.

20201026_165001_edited.jpg