top of page
OncoReflex_Logo2019_small.png

Oncoreflex® massages

Wat fijn om u informatie te mogen geven over de heilzame, fijne, ontspannende, warme en persoonlijke ondersteuning die ik u  als Oncoreflex®therapeut met Oncoreflex®massage  (voetreflexmassage bij kanker) tijdens en/of na de reguliere behandelingen die u ondergaat of ondergaan heeft, kan bieden.  

 

De speciale massages bestaan steeds uit een combinatie van het masseren van de meridiaanbanen op uw onderbenen en reflexzones op de voeten. Deze combinatie zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest en creeërt een gevoel van welzijn. Elke massage wordt op uw klachten, wensen en conditie  afgestemd.

Kanker is een ingrijpende ziekte zowel op fysiek als op emotioneel en mentaal gebied. De reguliere medische behandelingen die u krijgt zijn vooral gericht op uw ziekte waardoor aanraking en aandacht, iets waar heel veel behoefte aan is, soms in het gedrang komt. Een Oncoreflexmassage op voet- en onderbeen welke volledig afgestemd is op uw wensen en conditie zorgt dat aan deze behoefte wordt voldaan.

De voordelen van Oncoreflex® massages
De Oncoreflexmassage is gericht op het verhogen van de kwaliteit van uw leven en het verminderen van bijwerkingen van de reguliere behandeling. De massages ontspannen, verminderen vermoeidheid, misselijkheid, kans op neuropathie, pijn, angst en depressiviteit en bevorderen het slapen.

Verwijzing
U heeft geen verwijzing nodig van een (huis)arts. Het is wel verstandig om de behandeling met uw behandelend specialist te bespreken. 

Oncoreflex® therapeut
Oncoreflex is een specialisatie binnen de voetreflextherapie. Naast mijn beroepsopleiding tot voetreflextherapeut heb ik de Mastertraining Oncoreflex® afgerond en ben ik gespecialiseerd in het masseren van mensen met kanker.

Netwerk Oncoreflex® en het Integraal Kankercentrum Nederland
Ik ben lid van het Netwerk Oncoreflex® en sta hierdoor ook in geschreven in de Verwijsgids van de IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland). Verpleegkundigen en oncologen verwijzen voor ondersteuning tijdens en na het oncologisch traject door, naar therapeuten die in de verwijsgids zijn opgenomen. 

bottom of page